skip to Main Content

RE-VI TRANS Kft.

A RE-VI Trans Kft. egy családi vállalkozásként indult. Mivel jól fejlődött, ezért a családias hangulaton és a kollégák közötti jó viszonyon a továbbiakban sem szerettünk volna változtatni. Jelenleg is egy nagy családként, egységként működünk.

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb, így igényeiket saját tapasztalatainkkal és tanácsainkkal szolgáljuk ki.

Célunk az, hogy vállalkozásunkat bővítsük, ezen jelenleg is dolgozunk, így szolgáltatásainkat a belföldi és nemzetközi fuvarozáson túl, 2017-ben raktározással egészítettük ki. Terveinkben az szerepel, hogy minél több ügyfelet szolgálhassunk ki, egyre növekvő minőségben.

Honlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a cégünk által nyújtott szolgáltatások segítségével minden Megrendelőnk, megfelelő megoldást találjon a szállítási – logisztikai feladatainak elvégzéséhez.

Az alakulás óta eredményesen működő, dinamikusan fejlődő vállalkozás vagyunk. Üzletpolitikánk fő pillérei között helyet kapott a folyamatos bővítés és a környezettudatos járműbeszerzés, illetve a nyereség visszaforgatása, amelynek köszönhetően, önerőből finanszíroztuk a raktárcsarnok épülését, az eszközpark fejlesztését és az új, önálló telephely vásárlását.

Elhivatottságunkkal és elkötelezettségünkkel adunk alapot a kölcsönös bizalomnak és a jövőbeli fejlődésnek!

Back To Top